Közvéleménykutatás

 2008.04.04. 09:50

A blog két céllal indult és működik: esetleg nem annyira ismert standup-osok bemutatása, megismertetése és a kedvencek szerepeltetése. Ezért most felhívást szeretnék közzétenni :)

Kérem, hogy jelezzétek, ki tetszik, kiről látnátok még szívesen több posztot is, ki az akit hiányoltok. Szívesen látok olyan véleményeket is, hogy ki miért jó/nem jó szerintetek.

A humor is egy szubjektív műfaj és tényleg érdekelne kit mi fog meg egy előadóban. Úgyhogy bátran árasszatok el kérésekkel, véleményekkel és igyekszem az igényeiteknek megfelelően alakítani a blogot!

A bejegyzés trackback címe:

https://standupc.blog.hu/api/trackback/id/tr55410770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2008.04.04. 16:06:39

Kérdés: az amerikai, brit és magyar standupon kívül tervezel-e még más kultúrterületről is anyagot gyűjteni? Gondolom, vannak, akik pölö szívesen hallgatnának német, olasz, vagy francia stb... humort is, mert értik és szeretik.

bio

Fido · http://fido.freeblog.hu/ 2008.04.09. 11:14:58

Nekem az Umbilical Brothers nagy kedvencem, fel is teszem egy-két műsorukat izibe a blogomra (fido.freeblog.hu/)!
süti beállítások módosítása