Yakov Smirnoff (felirattal)

 2008.03.30. 09:28

 Nem, ő nem vodkagyáros, hanem "csak" orosz. Egyik halhatatlan fellépése látható alább, melyben nem felejt el említést tenni se a Szovjetunióról és az ott uralkodó módszerekről, se a hasonló nevű italról. Yakov mutat némi hasonlóságot a Fawlty Towers (Waczak Szálló) Manueljével, főleg amikor arról mesél, hogy eleinte hogy küzdött meg az angol nyelvvel. :)

(a feliratért külön köszönet bioLarzennek :))

Címkék: angol yakov smirnoff

A bejegyzés trackback címe:

https://standupc.blog.hu/api/trackback/id/tr54402360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2008.03.31. 11:19:54

"Egyik halhatatlan fellépése"

Hát, sajna nagyjából az egyetlen standup előadása,ami fellelhető. Pont az a nagyon szomorú, hogy ez az egy azt sejteti, hogy tök jó lenne mást is látni tőle.
Sajna úgy néz ki, hogy ő sem tudja igazán eldönteni, hogy tulajdonképpen inkább humorista vagy pszichológiatudor - mindkettőnek vallotta már magát "inkább" interjúkban. Persze, nem, mintha a kettő kizárná egymást :)

bio
süti beállítások módosítása